Ens ha deixat el Sr. Jordi Gómez, conseller en la legislatura 2015-19 ha mo

Jordi Gmez

Aquest passat dimecres, 18 de novembre, va morir sobtadament el S. Jordi Gómez, qui va estar conseller del Consell Comarcal de la Cerdanya durant la legislatura 2015-19, i regidor de l'Ajuntament de Lles de Cerdanya. Lamentem la seva pèrdua i acompanyem a la seva família i amistats en aquests moments dolorosos. Descansi en pau.

IV Jornades d'Estudis Comarcals de Cerdanya virtuals

banner fulleto IV Jornades Estudis Comarcals Cerdanya 2020

Aquest passat dissabte, 14 de novembre, estava prevista la celebració de les IV JORNADES D'ESTUDIS COMARCALS DE LA CERDANYA al Centre Cívic Escoles Velles de Bellver de Cerdanya; jornades que organitza el Grup de Recerca de Cerdanya i l'Arxiu Comarcal de la Cerdanya, amb la col·laboració, enguany, del Consell Comarcal de la Cerdanya, l'Ajuntament de Bellver de Cerdanya, l'Institut Ramon Muntaner, la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs i la Diputació de Girona.

Malauradament, a causa de la Covid-19 i les restriccions imposades pel PROCICAT, s'ha hagut d'anul·lar la celebració presencial però no la virtualt. Així, podeu disposar de les ponències i de les comunicacions de les IV JEC al següent enllaç: http://www.recercacerdanya.org/jec2020/

 

Enquesta a la ciutadania sobre el transport terrestre a Cerdanya

Des del Consell Comarcal de la Cerdanya s'està impulsant l'estudi de millora del transport públic per carretera a la comarca de la Cerdanya, a través de la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu és analitzar el transport a la demanda a la comarca, procurar que tots els municipis tinguin un servei de transport públic adequat a la seva demanda real i un accés, mitjançant transport públic, als seus CAP o  centres sanitaris de referència. 

Per a la realització d'aquest estudi és necessària l'opinió i les peticions de millora de la ciutadania i de les empreses dels municipis de la Cerdanya, per poder adequar més el transport públic als ciutadans.

Deixem a disposició de la ciutadania l'enquesta de mobilitat per, així, fer un recull de totes les peticions per tal de millorar el transport per carretera a la Cerdanya. Podeu retornar l'enquesta omplerta al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Teniu temps per participar fins al 4 de desembre de 2020.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">

DESCARREGAR ENQUESTA DE MOBILITAT 

Territori i Sostenibilitat inicia l’Estudi de millora de transport públic per carretera a la comarca de la Cerdanya

Nota 51 20 1

  • L’objectiu del treball és analitzar el transport existent per tal d’ajustar-lo a la seva demanda real i a les necessitats del territori afavorint la coordinació entre els diferents modes de transport i potenciant els serveis a la demanda i els serveis transfronterers previstos al projecte ConnECT.
  • L’estudi, que s’inicia ara, comptarà, entre d’altres fonts, amb un treball de camp fet a partir d’entrevistes als principals agents i enquestes als ajuntaments de la comarca.