Xerrades online sobre l'eficiència energètica i les energies renovables

EcQhke1XYAIHbXU

En el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible la Diputació de Girona ha  realitzat unes sessions en línia adreçades a la ciutadania sobre l'eficiència energètica i les energies renovables, amb una durada aproximada de mitja, les quals estan disponible al canal de YouTube de la Diputació de Girona

Les tres primeres sessions van anar a càrrec de l'ambientòloga Xènia Illas. En la primera, sota el títol de «Factura elèctrica i contractació d'energia verda», va ajudar a entendre els conceptes que apareixen en la factura elèctrica i va oferir claus per reduir el consum, estalviar emissions i disminuir-ne el cost. També va exposar les opcions de contractació d'energia verda i els canvis tarifaris que la Comissió Nacional del Mercat i la Competència (CNMC) té previst aplicar proximament. En la segona, «Estalvi energètic a la llar», va donar consells i va oferir eines sobre bones pràctiques per facilitar aquest estalvi energètic a la llar sense que el confort se'n ressenti.«Mobilitat sostenible i vehicle elèctric» va ser el títol de la tercera, es va centrar principalment en el vehicle elèctric. Actualment, el vehicle elèctric és una de les formes de mobilitat amb emissions nul·les i baixa contaminació acústica que redueix la dependència energètica de combustibles fòssils.

L'enginyer industrial Albert Juan Casademont va dirigir la darrera sessió «Energia solar a casa», en la qual va detallar les diferents opcions per disposar d'una instal·lació d'energia solar fotovoltaica d'autoconsum a casa i els avantatges que comporta tenir-la.

Agenda

ABRIL

20 d'abril - 19 h: "Aprendre a parlar en temps de COVID" per la logopeda Marta Pascual. Xerrada online gratuïta enllaç  de connexió: 

https://meet.jit.si/CICLEDEXERRADES - Organitza CDIAP de la Cerdanya.

 

 

Deixalleria comarcal

Horari:
Dinarts de 8:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h
De dimecres a divendres de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h
Dissabte de 8:00 a 15:00 h
DIUMENGE i DILLUNS TANCAT
 
Pol. Ind. de l' Estació
Tel. 972880182

Contactar

Podràs trobar-nos de dilluns a divendres de 9:00 h. a 14:00 h.

Te. 972.884.884

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Plaça del Rec, 5
17520  Puigcerdà
Girona - Catalunya