Finalitzen les contractacions del programa ‘Treball i Formació 2019’ al Consell Comarcal de la Cerdanya

Nota56 3

El darrer 23 de desembre van finalitzar les últimes contractacions del programa ‘Treball i Formació’ de l’any 2019, un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen una major dificultat en l’accés al mercat laboral. El programa actuava per mitjà d’accions d’experiència laboral, accions de formació i accions de coordinació i suport, a través de les següents línies:

  • PANP: persones en risc de caure en una situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts i preferentment més grans de 45 anys. Inclou dos tipus d'accions en funció de la durada de les contractacions, 6 o 12 mesos.
  • PRGC: persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania. Inclou dos tipus d'accions en funció de la durada de les contractacions, 6 o 12 mesos.
  • DONA: dones en situació d'atur (s'inclouen les dones víctimes de violència de gènere). Les contractacions tenen una durada de 12 mesos.
  • COOR: accions de coordinació i suport (personal propi o de nova contractació).

A través del programa ‘Treball i Formació’, aquest darrer any el Consell Comarcal de la Cerdanya va contractar un total d’onze persones: dues destinades a donar suport a les recepcions del Consell Comarcal i dels Serveis Socials, dues a tasques de neteja i manteniment de les instal·lacions i set a l’equip de la brigada del Consell Comarcal, fent tasques per la pròpia administració i donant suport a les diverses brigades dels ajuntaments de la comarca.

Nota56 1 1

NOta56 2a

Des del Consell Comarcal de la Cerdanya volem aprofitar l’avinentesa per agrair el seu compromís i dedicació al llarg d’aquests mesos, sobretot tenint en compte les dificultats viscudes aquest any arran de la crisi sanitària derivada de l’expansió de la Covid-19.

Molta sort i salut en el vostre camí.

Agenda

ABRIL

20 d'abril - 19 h: "Aprendre a parlar en temps de COVID" per la logopeda Marta Pascual. Xerrada online gratuïta enllaç  de connexió: 

https://meet.jit.si/CICLEDEXERRADES - Organitza CDIAP de la Cerdanya.

 

 

Deixalleria comarcal

Horari:
Dinarts de 8:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h
De dimecres a divendres de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h
Dissabte de 8:00 a 15:00 h
DIUMENGE i DILLUNS TANCAT
 
Pol. Ind. de l' Estació
Tel. 972880182

Contactar

Podràs trobar-nos de dilluns a divendres de 9:00 h. a 14:00 h.

Te. 972.884.884

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Plaça del Rec, 5
17520  Puigcerdà
Girona - Catalunya