Deixalleria Comarcal

 

Com fer servir la deixalleria:

La Deixalleria és una instal·lació tancada i vigilada, de manera que no s'hi poden fer abocaments incontrolats. Per això tampoc es poden deixar residus fora de recinte. Els/les usuaris/es que la utilitzem disposem d'una oficina de recepció on, a més de dur un registre dels residus que entren, ens informa d'on els hem de dipositar.

Els vehicles poden circular per la plataforma o moll de descàrrega. Podem estacionar davant del contenidor adequat i dipositar-hi els residus.
A la Deixalleria hi ha diferents tipus de contenidors: oberts, tancats (per a líquids, per exemple), etc. A més, per a residus especials compta amb un recinte tancat, aïllat i protegit de la pluja.

Recollida de voluminosos als municipis:

Cada municipi té establert un dia a la setmana de recollida de mobles o trastos vells voluminosos. Si necessiteu fer servir aquest servei, truqueu al vostre ajuntament i us diran el dia de recollida.

logo deixalleria

Què podem dur a la deixalleria?

 llista 2015

Ens trobaràs a:

POLÍGON INDUSTRIAL, sector de l'Estació (al costat de la ITV de Puigcerdà). Telèfon: 972. 880.182. c/e:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC: Dimarts de 8:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00 h / Dimecres a Divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00 h / Dissabte de 8:00 a 15.00. 

DIUMENGE I DILLUNS TANCAT