Inici E General E Aunci consulta pública servei transport adaptat

Aunci consulta pública servei transport adaptat

El servei de transport adaptat és un servei que té com a finalitat facilitar el transport de les persones discapacitades, persones amb problemes de mobilitat i persones amb dependència, a fi i efecte que puguin accedir, dins de la comarca de la Cerdanya, als serveis socials d’atenció especialitzada, que permetin garantir o afavorir la seva integració a l’entorn

Amb l’objectiu de millorar la participació dels ciutadans en el procediment d’elaboració de normes, amb caràcter previ a l’elaboració del projecte d’un reglament i ordenança fiscal per a la gestió indirecta del Servei de Transport Adaptat, es recapta l’opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectades per la futura norma sobre:

a) Els problemes que es preten solucionar amb la iniciativa

b) La necessitat i l’oportunitat de la seva aprovació

c) Els objectius de la norma

d) Les possibles solucions alternatives regulatòries i no regulatòries

https://www.cerdanya.cat/wp-content/uploads/2021/07/210714_Anunci_reglament_Transport_Adaptat.pdf

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies