Inici E Serveis E Promoció econòmica E Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran
Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran

Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran

Contacte

Marta Visa Sansa

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran és un nou espai de trobada i coordinació que neix amb l’aposta clara d’impulsar l’economia social i cooperativa en aquest territori, crear llocs de treball de qualitat impulsats per i des dels habitants de les comarques de muntanya, i estimular d’aquesta manera l’economia local del territori.
Som Pirineu Cooperar per avançar, ACAPA Ateneu Cooperatiu d l'Alt Pirineu i Aran

Aquest és un dels 14 ateneus cooperatius que funcionen a Catalunya, en el marc del Programa d’Economia Social a partir d’una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

En l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran hi participen els consells comarcals de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran amb una persona tècnica a cada Consell Comarcal.

Què fem?

  • Assessorem i acompanyem en la creació i creixement d’empreses.
  • Fem formació especialitzada.
  • Impulsem activitats de l’entorn de l’economia social.
  • Fem xerrades a escoles i instituts per treballar el model cooperatiu.
  • Donem visibilitat i enxarxem les iniciatives del territori: habitatges cooperatiu, finances ètiques, agroecologia, mobilitat sostenible, etc.
Mapa de Cerdenya

Contacta:

3 + 13 =

Economia Social, Ateneu Cooperatiu Alt Pirineu i Aran
Emblema del Ministerio De Trabajo Y Economía Social, Servicio Público De Empleo Estatal SEPE, Servei Públic D'Ocupació Estatal
Emblema de la Generalidad De Catalunya, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies