Inici E Medi ambient E Economia verda i circular
Economia verda i circular

Economia verda i circular

Contacte

Ernest López Sirvent

ernestlopez@cerdanya.org

972 884 884

L’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) en Economia Verda i Circular de la Cerdanya és una persona tècnica, graduada en Sociologia i màster en anàlisi i gestió del Canvi Ambiental, màster en tècniques d’investigació social aplicada i amb diplomatura d’intervenció socioambiental.

Treballa a temps complet en la implementació i seguiment del Pla d’acció sectorial de medi ambient de la Cerdanya i en un projecte de desenvolupament local impulsat pel Consell per tal d’identificar, dinamitzar, promoure i executar, en concertació amb altres agents del territori, iniciatives i programes en matèria de residus, energia i sostenibilitat, entre els quals destaca:

– Informar, sensibilitzar i promoure accions de millora i bones pràctiques en matèria de gestió de residus, energia i sostenibilitat.

– Promoure la creació i coordinació de xarxes, espais i metodologies de treball entre diferents agents per a l’impuls, la dinamització i l’execució d’accions per a l’impuls de l’economia verda i circular.

– Formar i transferir coneixements i eines que estimulin l’economia verda i circular i la sostenibilitat empresarial.

Què es l'economia verda i circular?

PIAER Energia i Residus

Campanyes i esdeviniments

Pla sectorial de medi ambient

Pla de treball de l'aodl economia verda i circular de cerdanya

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies