Dinamització agroalimentària

Comerç

Contacte

Bernat Falomí Silla

Dins de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Cerdanya,  hi ha l’àrea de comerç.

 

Per atendre consultes presencialment, serà sol·licitant cita prèvia.  

 

 

Des de comerç oferim:

 

  • Assessorament per a l’obertura d’un negoci: Informació d’oferta comercial, localització, dades sobre locals disponibles, locals en traspàs,…
  • Informació i assessorament sobre normativa comercial i firal: Llei d’horaris comercials, ordenació comercial, fulls de reclamació, normativa amb relació a l’època de rebaixes i liquidacions.
  • Informació sobre subvencions per a la promoció del teixit comercial
  • Programes formatius de millora de competitivitat comercial i firal per al sector del comerç, mercats, restuaració i serveis
  • Sobre temes relacionats amb l’activitat comercial: informar sobre el texit comercial associatiu, l’associació de comerç de Puigcerdà, mercats, calendari de fires locals, els diferents mitjans de promoció en revistes, diaris i webs locals i formacions que es duen a terme.

Contacta:

7 + 2 =

Programa promogut i impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, executat pel Consell Comarcal de la Cerdanya i finançat per a la concessió dels ajuts extraordinaris per al desenvolupament de projectes integrats destinats a pal·liar els afectes de la COVID-19 en el mercat de treball en territoris afectats pel tancament perimetral .

 

Emblema de Servei d'Ocupació de Catalunya
Emblema de la Generalidad De Catalunya, Departament d'Empresa i Coneixement

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies