Inici E El consell E Salutació del president Isidre Chia

Salutació del president Isidre Chia

Isidre Chia

Cerdanes i cerdans,

Sigueu totes i tots benvinguts al web del Consell Comarcal de la Cerdanya.

En primer lloc us vull agrair a totes les persones que m’heu fet confiança per presidir aquesta institució i que m’acompanyareu en la gestió al llarg d’aquests propers quatre anys.

Amb aquesta nova legislatura incorporo l’experiència de l’anterior, la voluntat de millora, expertesa, ambició, compromís i la meva capacitat d’escoltar, dialogar i treballar amb i per a tothom. 

Vull dirigir-me a totes les cerdanes i a tots els cerdans: l’estima que tenim tots i totes per la comarca ha de ser el motor per treballar plegats en el present i el futur, som una comarca diversa, compromesa amb la sostenibilitat, la millora i ampliació dels serveis públics, la promoció del turisme, la protecció de l’agricultura i ramaderia i de l’activitat econòmica. 

El Consell presta una assistència directa als 17 ajuntaments i les 3 EMD’s de la comarca. El Consell permet mancomunar serveis i vetllar per la qualitat de vida de cadascuna de les persones.

La nostra comarca està delimitada geogràficament amb dues fronteres polítiques que l’han acabat trossejant entre estats i províncies . Aquesta peculiaritat ens limita i alhora ens enriqueix. La funció del Consell consisteix amb la distribució i reequilibri de recursos i serveis a la comarca, sumant esforços i coordinar projectes transfronterers. 

 La finalitat principal és de millorar la vida dels més de 19.443 cerdans i cerdanes, treballarem amb visió estratègica del territori, defensant sempre els interessos de la comarca i de tots i cada un dels municipis.   

Aquesta eina digital permet a la ciutadania conèixer les moltes tasques que està fent el Consell Comarcal i d’aquesta manera està més al vostre costat. Us permetrà trobar la informació que preciseu i, sempre estem a la vostra disposició per tot allò que pugueu necessitar. 

 

Isidre Chia Trilles

President del Consell Comarcal de la Cerdanya

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies