Inici E El consell E Salutació del president Isidre Chia

Salutació del president Isidre Chia

Isidre Chia

Cerdanes i cerdans,

Us dono la benvinguda a la web del Consell Comarcal de la Cerdanya. Un espai obert a tothom, que s’orienta com una eina de comunicació entre l’administració comarcal i la ciutadania.

La Cerdanya és un territori amb unes especificitats evidents, amb una delimitació geogràfica molt definida i unes fronteres polítiques que l’han acabat trossejant entre estats i províncies. La seva situació estratègica li ha atorgat un caràcter especial i l’ha fet partícip de molts dels principals esdeveniments històrics del nostre país.

Un context històric al qual se li suma la singularitat natural i social d’un territori de muntanya, que converteix el Consell Comarcal en un ens fonamental en la distribució i reequilibri de recursos i serveis a la comarca. Esdevenint un nexe clau entre els 17 municipis de la Baixa Cerdanya i un òrgan essencial en les relacions amb la Cerdanya sota administració francesa, com en són mostra els diversos projectes transfronterers portats a terme.

En els propers anys, a la comarca li tocarà afrontar nombrosos reptes, tals com la reactivació i transformació econòmica, el foment de l’arrelament de les persones al territori, la construcció d’una societat més oberta i integradora o la gestió de la situació mediambiental.

Per tot això, estem al vostre servei i posem a la vostra disposició una eina més, amb l’objectiu que us faciliti els tràmits i la informació. Des d’aquí, aprofito per obrir-vos les portes del Consell Comarcal i animar-vos a caminar conjuntament cap a un futur de qualitat, sota uns valors d’equitat, sostenibilitat i igualtat.

Isidre Chia Trilles

President del Consell Comarcal de la Cerdanya

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies