Serveis socials bàsics

Serveis socials bàsics

Contacte

Els serveis bàsics d’atenció social són la porta d’entrada al sistema de serveis socials. Estan formats per professionals del treball social i l’educació social. Es treballen en totes aquelles accions orientades a la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i el progrés social de les persones, famílies i grups socials. Així mateix, contribueixen també a la prevenció de les problemàtiques socials i a la reinserció i integració de les persones en situació de risc social o exclusió.

La seva finalitat és potenciar les capacitats de les persones, famílies i/o grups per afavorir la seva autonomia i la seva relació amb l’entorn, des d’una visió integral, per millorar la seva qualitat de vida.

Promoció de l'autonomia i atenció a la dependència

Programes contra l'exclusió social

Què oferim?

  • Informació, orientació, assessorament, treball social comunitari, detecció, prevenció i tractament social i educatiu per facilitar solucions als problemes que es plantegin.
  • Fer propostes d’atenció a les persones i d’interès per a la comunitat, dissenyar programes d’actuacions socials i cooperar amb els altres serveis de la xarxa de benestar.
  • Atenció a les necessitats socials més immediates, generals i bàsiques de les persones, famílies i grups amb dificultats econòmiques, manca de recursos, marginació, etc.
  • Recursos i prestacions socials, informació i suport en la gestió dels tràmits.

Punts d’atenció

L’Àrea de Serveis Socials està ubicada al C/ Alfons I, 50-52 de Puigcerdà, però els equips són itinerants i donen la seva atenció a tots els municipis de la Cerdanya. Permanències fixes: Dilluns a Bellver de Cerdanya; dimarts a Martinet i a Alp; dimecres a Ger  i a Lles de Cerdanya (quinzenalment); i dijous a Llívia.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies