Inici E Serveis E Serveis tècnics E Arquitectura
Arquitectura

Arquitectura

Contacte

Ariadna Luesma Vila

arquitectura@cerdanya.org

972 884 884 – Extensió: 2306

 

Gerard Carreras Porta

arquitectura2@cerdanya.org

972 884 884 – Extensió: 2306

 

Servei Tècnic d’Arquitectura als Ajuntaments

Des dels serveis tècnics d’arquitectura del Consell Comarcal de la Cerdanya es presta el servei assistencial d’un tècnic municipal arquitecta a alguns municipis de la Cerdanya.

El servei consisteix a donar suport tècnic, en matèria d’urbanisme, als Ajuntaments, en temes de plantejament general i planejament derivat, així com en la redacció dels informes preceptius per a la concessió de llicències municipals. El servei de disciplina urbanística suposa portar el control i el seguiment de les llicències municipals concedides en el transcurs de l’execució de l’obra fins al seu acabament.

Per portar a la pràctica aquests serveis, l’arquitecta comarcal es desplaça al municipi un cop per setmana, cada 15 dies o mensualment, segons l’acord amb el Consell Comarcal.

Les funcions bàsiques que es desenvolupen són:

  • Assessorament i participació com a personal tècnic en els expedients de concessió de llicències, disciplina, etc.
  • Emissió d’informes relatius als diferents aspectes relacionats amb edificacions, planejament i activitats, informes relacions amb qualsevol tipus d’infraestructures de servei a la població.
  • Aquelles funcions implícites al càrrec del personal tècnic municipal compatibles amb la titulació tècnica corresponent.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies