Inici E Serveis E Promoció econòmica E Pla de reactivació socioeconòmica
Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran

Pla de reactivació socioeconòmica

Contacte

Des de finals d’octubre de 2020 el Consell Comarcal de la Cerdanya compta amb en Xavier Gómez Mas i en Bernat Falomí Silla, dos tècnics que, en col·laboració amb una consultoria, acompanyaran el personal de l’ens per elaborar i implementar el Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID-19 de la Cerdanya, que té com a objectius a la nostra comarca: analitzar l’impacte de la Covid-19, analitzar la reactivació de l’activitat econòmica i millorar l’ocupabilitat de les persones amb les actuacions necessàries per pal·liar els efectes que ha ocasionat aquesta crisi sanitària a la Cerdanya.
Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE.
Emblema de Servei d'Ocupació de Catalunya
Emblema del Ministerio De Trabajo Y Economía Social, Servicio Público De Empleo Estatal SEPE, Servei Públic D'Ocupació Estatal
Emblema de la Unió Europea, Fons social europeo, L'FSE inverteix en el teu futur

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de privadesa.

ACEPTAR
Aviso de cookies