Inici E Serveis E Esports

L’àrea d’Esports ofereix diversos serveis:

  • Elaboració de convenis i acords en matèria d’esports.
  • Col·laboració i assistència als ajuntaments de la comarca.
  • Gestió d’actes esportius puntuals.

Com a Secretaria Tècnica del Consell Esportiu de la Cerdanya assisteix a la Junta Directiva del Consell Esportiu; gestionant el funcionament ordinari, com el pressupost, les convocatòries, les subvencions o les justificacions. Aquest òrgan té com a principals objectius promoure l’activitat física de salut i la pràctica esportiva escolar a la comarca de la Cerdanya.

D’altra banda, ofereix una assegurança esportiva; informa i controla les normatives i directrius que han de regir les activitats esportives escolars de caràcter comarcal i intercomarcal; i porta a terme els programes que li encarrega la Secretaria General de l’Esport, com el Pla Català d’Esports a l’Escola (PCEE) i l’Esport Blanc Escolar (EBE). Així mateix, gestiona altres programes com les escoles d’iniciació esportiva o el Campus Esportiu d’Estiu.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies