Inici E Serveis E Àrea de Benestar i Acció Social, Igualtat, Joventut i Gent Gran E Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS)
El SIS és un servei diürn preventiu de prestació bàsica garantida, encapçalat per professionals de l’àmbit social i la psicologia i que té com a finalitat oferir atenció a tots els infants i adolescents de 0 a 18 anys en situació de risc, i a les seves famílies.

Afavorint la cobertura de les necessitats bàsiques, acompanyant en la criança, donant suport a l’educació i adquisició d’aprenentatges i fomentant la integració social per tal de disminuir les situacions de risc i prevenir situacions més greus de desprotecció.

Enllaç al blog del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) de Cerdanya:

Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) de Cerdanya

Què oferim?

  • Sessions individuals i/o grupals d’acompanyament en la criança i treball de les funcions parentals.Atenció als infants en situació de risc afavorint el desenvolupament personal, la socialització i l’esbarjo.
  • Suport i acompanyament a les famílies per atendre de manera satisfactòria les necessitats dels infants i/o adolescents en situació de risc.
  • Orientació i assessorament als adolescents en la recerca de recursos del territori per afavorir la seva integració social i laboral.
  • Promoció de la igualtat d’oportunitats, reforçant els sistemes de suport i millorant la cohesió social a tot el territori.

Punts d’atenció del SIS

El SIS de la Cerdanya està ubicat al C/Alfons i, 50-52 i al local de Joventut de la Plaça del Reg, 5 de Puigcerdà. Els i les professionals es poden desplaçar als municipis, escoles o altres centres per realitzar les seves tasques.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies