Inici E Serveis E Recaptació
Servei de recaptació

Recaptació

Contacte

Laura Costa Somoza – Ext (2006)
Irene Cruïlles Ribalaygua – Ext (2102)

El Consell Comarcal de la Cerdanya és l’administració que té delegada la gestió i la recaptació dels tributs locals i la gestió de les plusvàlues dels municipis d’Alp, Bolvir, Bellver de Cerdanya, Fontanals de Cerdanya, Ger, Guils de Cerdanya, Isòvol, Lles de Cerdanya, Llívia, Meranges, Prats i Sansor, Prullans, Riu de Cerdanya i Urús.

La gestió i recaptació s’efectua a través del Consorci Servei de Recaptació Cerdanya – Ripollès. El CSR compta amb el personal i els mitjans adients per fer possible l’atenció eficient als/les ciutadans/es i la gestió i recaptació dels tributs municipals.

Recentment, el CSR ha posat a disposició dels usuaris una nova oficina virtual que permet gestionar els impostos, taxes i multes de manera àgil, ràpida i a distància, per tal de poder oferir la disponibilitat del servei 24 h al dia, facilitant l’accessibilitat i conveniència per al contribuent.

Oficina Virtual, Consorci Servei de Recaptació, Cerdanya-Ripollès

Calendari fiscal municipis de la província de Girona

Calendari fiscal municipis de la província de Lleida

Entitas col·laboradores:

Els pagaments dels tributs es poden efectuar directament als bancs i les caixes d’estalvis autoritzats pel Consell SRC-R com a entitats col·laboradores. Els pagaments efectuats en una entitat col·laboradora tenen la mateixa validesa que els efectuats en una oficina del Consell Comarcal de la Cerdanya.

Aquestes entitats ofereixen als seus/es clients/es la possibilitat de domiciliar els tributs o de fer una transferència de pagaments des del seu compte corrent, presentant, tan sols, l’avís de pagament o un duplicat del rebut.

Tanmateix, les entitats col·laboradores ofereixen aquest servei sense necessitat de ser client/a, només presentant l’avís de pagament o el duplicat del rebut a pagar en metàl·lic.

Punt d’atenció al contribuent

Consell Comarcal de la Cerdanya
Plaça del Rec, 5 – Puigcerdà

Horari d’atenció al públic:
de dilluns a divendres de 9 a 13h

Ajuntament de Bellver de Cerdanya                                          Plaça Major, 12 – Bellver de Cerdanya

Horari d’atenció al públic:
els dijous de 9 a 13h

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies