Inici E Serveis E Consum
Consum

Consum

Contacte

Jordi Domènech Martí

Les Oficines Comarcals d’Informació al Consumidor (OCIC) estan adscrites als Consells Comarcals mitjançant un conveni amb l’Agència Catalana de Consum i tenen la missió de garantir els drets de les persones com a consumidores de béns i productes i usuàries dels serveis.

Així, l’OCIC s’encarrega d’informar a les persones consumidores i a les empreses sobre els seus drets i els seus deures en matèria de consum i la forma d’exercir-los. D’altra banda, també forma a les persones consumidores, empresaris i empresàries, professionals dels organismes públics de consum i associacions de consumidors, a través de xerrades, seminaris i cursos de formació i educa als nens i nenes i als i les joves en el consum responsable.

A més, des de l’OCIC s’actua per a la resolució dels conflictes que sorgeixen entre les empreses i les persones consumidores, a través dels mecanismes de mediació i arbitratge, amb la voluntat de millorar el funcionament del mercat de productes i serveis, a través del control, la inspecció i, si s’escau, la regulació normativa. Tot, garantint la protecció dels drets de les persones consumidores i la competitivitat de les empreses.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies