Inici E Serveis E Àrea de Benestar i Acció Social, Igualtat, Joventut i Gent Gran E Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP)
Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç (DCIAP)

Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP)

Contacte

El CDIAP és un servei social d’atenció especialitzada del Sistema català de serveis socials, universal i gratuït. Contempla totes aquelles accions preventives i assistencials adreçades als infants de 0 a 6 anys amb trastorns en el desenvolupament o amb risc de patir-los, així com a les seves famílies.

El servei té com a objectius donar resposta a les necessitats transitòries o permanents dels infants i les seves famílies facilitant una maduració adequada en totes les dimensions de l’evolució i afavorint el nivell màxim de desenvolupament personal i d’integració a l’entorn.

L’equip està format per professionals de la psicologia, la logopèdia, la fisioteràpia i la neuropediatria.

Serve d'Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere de la Cerdanya

Què oferim?

  • Detecció i prevenció de dificultats en el desenvolupament infantil.
  • Avaluació i diagnòstic del desenvolupament de l’infant i la seva família.
  • Atenció terapèutica a l’infant i acompanyament a la seva família i al seu entorn.
  • Coordinació amb professionals de la xarxa d’educació, sanitat i serveis socials d’atenció a la petita infància.
  • Formació i docència.

Punts d’atenció

El CDIAP de la Cerdanya està ubicat al C/Alfons I, 50-52 de Puigcerdà i atén a tota la població infantil de la Cerdanya des d’abans del naixement fins als 6 anys. Els professionals es poden desplaçar als municipis, escoles o a altres centres per realitzar les seves tasques.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies