Educació

Appias, la nova plataforma compartida d’accions formatives no reglades

Appias Formativa, és la nova eina digital que permet compartir l’oferta formativa no reglada de les comarques de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el pallars Sobirà, el Solsonès i la Val d’Aran. Aquesta eina és una iniciativa impulsada pels Consells Comarcals amb l’objectiu d’optimitzar recursos i de promocionar formacions no reglades destinades a persones aturades, com a eina per facilitar accessibilitat al treball i per a  persones emprenedores i treballadores encaminades a millorar el seu rendiment. 

 

 

Aquest Pla està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Plans de reactivació socioeconòmica COVID-19, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Emblema de Servei d'Ocupació de Catalunya
Emblema de la Generalidad De Catalunya, Departament d'Empresa i Coneixement
Emblema del Ministerio De Trabajo Y Economía Social, Servicio Público De Empleo Estatal SEPE, Servei Públic D'Ocupació Estatal
Iniciativa d'Ocupació Juvenil. Emblema de la Unió Europea, Fons social europeo, L'FSE inverteix en el teu futur.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies