Inici E Tràmits E Forfet de temporada de La Molina
Forfet de temporada de La Molina

Forfet de temporada de La Molina

Instruccions per a la tramitació de la sol·licitud:

Forfet d’esqui bonificat per a primer resident

Conveni entre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de la Cerdanya posa a disposició dels habitants de la Cerdanya amb més de 3 anys de residència a la comarca, la possibilitat d’accedir als productes corresponents a la pràctica de l’esquí amb preus bonificats per a la temporada 2023-2024.

La sol·licitud que el Consell Comarcal de la Cerdanya tramita a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya es pot realitzar presencialment o electrònicament.

 

Consulta l’estat de la teva sol·licitud

Instruccions:

Busqueu la data de presentació de la vostra sol·licitud i el vostre DNI / NIE / Passaport

  • DNI – (exemple: 12345678X ***4567**)
  • NIE – (exemple: L1234567X ****4567*)
  • Passaport – (exemple: ABC123456 *****3456)
Pas 1

Descarregueu i ompliu la sol·licitud al Consell Comarcal en PDF

Pas 2

Descarregueu i ompliu la sol·licitud del Forfet:

Pas 3 - Tràmit presencial

Si heu escollit el tràmit presencial, imprimiu la sol·licitud del model de forfet que voleu i la documentació requerida per obtenir la bonificació en el preu del forfet i presenteu-la al Consell Comarcal de la Cerdanya (Plaça del Rec, 5 de Puigcerdà) de dilluns a divendres de 9h a 13h.

Pas 3 - Tràmit electrònic

Per fer aquest tràmit és necessari disposar de certificat digital (IDCat Mòbil [enllaç PDF], IDCat, DNIe, CL@ve o d’altres). Si heu escollit el tràmit electrònic, heu de seguir els següents passos:

  1. Omplir la instància genèrica que trobareu a la Seu Electrònica de la web del Consell Comarcal de la Cerdanya o al següent enllaç.
  2. Adjuntar el PDF de la sol·licitud del model de forfet que voleu.
  3. Adjuntar la documentació requerida per obtenir la bonificació en el preu del forfet.
  4. Enviar. S’autoritzaran les sol·licituds de dilluns a divendres o vigílies de festius fins a les 12h. Les sol·licituds enviades després de l’horari establert no es podran autoritzar fins al dilluns següent.
Pas 4

El Consell Comarcal, un cop rebuda la sol·licitud, farà la comprovació de les dades i de la documentació aportada, l’autorització i la tramesa a l’estació d’esquí de La Molina. Es posarà a disposició dels usuaris el llistat de les sol·licituds i l’estat de les mateixes a la part superior d’aquesta pàgina.

Pas 5

Si la vostra sol·licitud està AUTORITZADA, us heu de dirigir a les oficines centrals de l’estació d’esquí de La Molina, on s’abonarà l’import sol·licitat, us faran la fotografia i us entregaran el forfet.

Si la vostra sol·licitud està PENDENT D’APORTAR DOCUMENTACIÓ, no es tramitarà fins que aquesta no sigui aportada, en el termini de 10 dies des de la data de sol·licitud.

Si la vostra sol·licitud està NO AUTORITZADA, podeu interposar alternativament un recurs de reposició potestatiu, en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà de la recepció de la present notificació, davant el president/a del Consell Comarcal de la Cerdanya, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques; o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Girona, en el termini de dos mesos, a comptar des de l’endemà de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no podrà interposar recurs potestatiu, no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s’hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això, sense perjudici que pugui interposar qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies