Inici E Tràmits E Descompte del Túnel del Cadí
Gratuïtat del Túnel del Cadí

Descompte del Túnel del Cadí

Túnel del Cadí

NOTA IMPORTANT:
Els descomptes NO s’aplicaran en els pagaments realitzats amb el telèfon mòbil mitjançant contactless, sempre s’ha d’utilitzar la targeta bancària física o el viaT associat al descompte al que estigueu donats d’alta.

Des de l’1 de setembre de 2020, les renovacions de la vigència de la gratuïtat del Túnel del Cadí que es facin posteriorment a la data de caducitat (a comptar des de l’endemà mateix) seran considerades noves sol·licituds i no renovacions, per la qual cosa s’haurà de presentar tota la documentació necessària, d’acord amb la situació laboral de la persona interessada.

Recordem que la renovació de la gratuïtat es pot fer tres mesos abans de la data en què caduca la vigència del descompte. Consulta a la web del Túnel del Cadí la vigència del teu descompte, a l’apartat “Descomptes del Túnel del Cadí/Residents“.

Des del Consell Comarcal de la Cerdanya sols es gestionen els tràmits que ja s’hagin iniciat en el mateix Consell Comarcal de la Cerdanya. Si el descompte s’ha sol·licitat mitjançant el Consell Comarcal del Berguedà o de l’Alt Urgell, la tramitació de la renovació o canvi de targeta també s’ha de realitzar des d’aquests consells.

Renovacions sense caducar

Noves sol·licituds i renovacions caducades

Consulta vigència descompte túnel del Cadí

Canvis de Teletac, targeta bancària o documentació

Preguntes freqüents

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies