Inici E General E Nova gestió de l’aeròdrom de la Cerdanya

Nova gestió de l’aeròdrom de la Cerdanya

El consorci de l’aeròdrom de la Cerdanya, constituït pel Consell Comarcal de la Cerdanya, l’ajuntament de Das, l’ajuntament de Fontanals i la Generalitat de Catalunya, encarrega la gestió de l’aeròdrom de Cerdanya a Aeroports de Catalunya. Aquesta nova etapa s’iniciarà demà dia 16 de juliol de 2021. Avui s’ha fet la visita prèvia a la nova gestió. L’objectiu és fer de l’aeròdrom de Cerdanya una infraestructura pública arrelada al territori, amb aeronaus més sostenibles i menys sorolloses que respectin la població local i la seva qualitat de vida.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies