Inici E General E Formació DE NIT 0.0: “Prevenció de les violències sexuals en els espais d’oci nocturn”

Formació DE NIT 0.0: “Prevenció de les violències sexuals en els espais d’oci nocturn”

Els dies 24 i 29 de novembre de 19:00 h a 21:00 h es farà una formació per la prevenció de les violències sexuals en els espais d’oci nocturn. La formació es farà a la caseta de joventut del Consell Comarcal de la Cerdanya (pati del Consell Comarcal)

Destinat a persones disposades a atendre els punts informatius durant els actes de la festa major de cada municipi.

La formació és gratuïta, cal fer les inscripcions online a través d’aquest enllaç.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies