Inici E General E Appias Formativa

Appias Formativa

Appias Formativa és una plataforma compartida d’accions formatives no reglades, a l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el pallars Sobirà, el Solsonès i la Val d’Aran. S’ha creat amb l’objectiu d’ampliar l’oferta formativa accessible a la ciutadania per pal·liar la dificultat de poder realitzar formacions per manca de participants.

Aquesta eina sorgeix com a Projecte Compartit de Reactivació Transformadora entre les diferents comarques de l’Alt Pirineu, Aran i Solsonès, coordinades pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

Per més informació sobre qualsevol formació, clica-hi al damunt per veure’n tot el contingut. També pots posar-te en contacte amb el centre o entitat que l’organitza per a més informació.

Si t’interessa formar-te a La Cerdanya o al Pirineu, pots consultar els cursos i formacions que es fan en aquest enllaç o a sota.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies