Inici E General E Projecte “SENSELLARISME”

Projecte “SENSELLARISME”

Durant aquest any 2021 hem desenvolupat el projecte “SENSELLARISME“, que consisteix a allotjar persones que han quedat en situació de sensellarisme a una pensió, alberg o hotel el temps necessari mentre es resol la seva situació amb una solució més estable o temporal. L’objectiu del projecte és garantir les condicions de vida digna de les persones, assegurant també l’alimentació, atenció mèdica o ajudes bàsiques necessàries durant la situació de sensellarisme.

Hem pogut desenvolupar aquest projecte gràcies a la subvenció que hem rebut Dipsalut, Organisme Autònom de caràcter administratiu de la Diputació de Girona, que presta serveis de salut pública i acció social a la demarcació de Girona donant suport als ajuntaments i a les entitats sense finalitats lucratives en aquelles inversions que tinguin una finalitat de millorar la prestació efectiva de serveis socials d’atenció especialitzada de la demarcació de Girona.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies