Inici E Serveis socials E Contractació urgència treballador/a social

Contractació urgència treballador/a social

Atès que s’ha realitzat un procés de selecció per a la constitució d’una borsa de treballador/a social, i atesa la impossibilitat de la cobertura per la no disponibilitat de les persones que formen part de la borsa.
Atesa la urgència de cobrir un lloc de treball de treballador/a social, de l’àrea bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Cerdanya, aquesta corporació fa la demanda a totes aquelles persones que estiguin interessades i que tinguin la titulació universitària de treballador/a social, perquè presentin el seu currículum a les dependències del Consell Comarcal de la Cerdanya fins el dia 17 de desembre del 2021.

Entre tots els currículums rebuts es realitzarà una valoració de mèrits, i es farà una prova tipus test i una entrevista.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies