Inici E General E Convocatòria ajuts extraordinaris en l’àmbit de les activitats d’oci nocturn

Convocatòria ajuts extraordinaris en l’àmbit de les activitats d’oci nocturn

S’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria  per la concessió d’ajuts extraordinaris en l’àmbit de les activitats d’oci nocturn, afectades econòmicament pel tancament dels seus espais interiors des del 24 de desembre, en compliment per la resolució de Salut SLT/3787/2021, de 23 de desembre, de mesures per fer front a la Covid-19.

El termini per presentar la sol.licitud comença  el 25 de gener a les 9 hores, i finalitza el 4 de febrer a les 14 hores.

La sol·licitud es presentarà telemàticament mitjançant model normalitzat disponible al Canal Empresa, web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), o del Departament d’Empresa i  Treball. Per agilitar la tramitació, el procediment inclou una declaració responsable, on els sol·licitants acreditaran que compleixen els requisits.

Poden ser persones beneficiàries:

  • Professionals autònoms i pimes titulars d’un establiment d’oci nocturn, donades d’alta en el cens de l’Impost d’Activitats Econòmiques que han estat obligades al tancament dels seus espais en base a la RESOLUCIÓ SLT/3787/2021 de 23 de desembre.
  • S’entén com establiments d’oci nocturn: els locals i els establiments amb llicència o que hagin presentat la comunicació prèvia com a discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle, bars musicals, karaokes i discoteques de joventut.

S’exclouen d’aquest ajuts les empreses participades per més d’un 50% per capital públic, fundacions, entitats territorials sense ànim de lucre, gremis i entitats sectorials.

També queden exclosos establiments d’activitats musicals de règim especial i establiments públics amb reservats annexos.

La quantia de la subvenció  consistirà en:

  • Fins a 15.000€ per establiments amb menys de 10 treballadors
  • Fins a 50.000€ per establiments  de 10 o més treballadors  i aforament de menys de 1.300 persones.
  • Fins a 120.000€ per establiments de 10 o més treballadors i aforament de 1.300 persones  o més.

Els sol·licitants podran consultar si se’ls ha concedit l’ajut al tauler electrònic de la Generalitat. Aquests ajuts es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats ja sol·licitats o atorgats

Al següent enllaç trobareu tota la informació que s’ha publicat sobre aquest tema i el procediment per a demanar els ajuts:

http://canalempresa.gencat.cat/ca/detall/article/art_serveis_subvencions_2022_oci_nocturn_5a_convo

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies