Inici E Medi Ambient E Adjudicació dels permisos de caça dins les reserves del Cadí i de Cerdanya-Alt Urgell

Adjudicació dels permisos de caça dins les reserves del Cadí i de Cerdanya-Alt Urgell

S’han publicat les bases que regiran l’adjudicació dels permisos de caça d’isard, cabirol i cérvol dins de les Reserves Nacionals de Caça del Cadí i de Cerdanya – Alt Urgell. L’objecte del contracte està constituït per permisos en categoria de trofeu i selectiva d’isard per a propietaris; i en categoria de trofeu de cabirol i de cérvol per a propietaris. La forma d’adjudicació de l’aprofitament cinegètic serà la subhasta pública, en la qual qualsevol interessat podrà presentar oferta, en les condicions establertes.

Les bases que regiran l’adjudicació dels permisos i els annexos de sol·licitud es poden consultar a continuació:

Català

Castellà

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies