Inici E Medi Ambient E Adjudicació dels permisos de caça dins les reserves del Cadí i de Cerdanya-Alt Urgell

Adjudicació dels permisos de caça dins les reserves del Cadí i de Cerdanya-Alt Urgell

Aquest dimarts 22 de març s’ha fet l’adjudicació dels permisos de caça d’isard, cabirol i cérvol dins de les Reserves Nacionals de Caça del Cadí i de Cerdanya-Alt Urgell. S’han presentat un total de 205 ofertes pels 94 permisos que hi havia per adjudicar. La gestió dels permisos de caça dins de les reserves del Cadí i de Cerdanya- Alt Urgell és necessària per a la regulació de les poblacions i per al manteniment correcte de la fauna existent a causa de la manca de depredadors naturals.

Les adjudicacions dels permisos es poden trobar en aquesta pàgina.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies