Inici E General E Consulta pública prèvia al projecte d’ordenança reguladora del preu per al servei de “L’ESPAI” del programa Temps per cures

Consulta pública prèvia al projecte d’ordenança reguladora del preu per al servei de “L’ESPAI” del programa Temps per cures

Amb l’objectiu de millorar la participació dels ciutadans en el procediment d’elaboració de normes, amb caràcter previ a l’elaboració del projecte d’ordenança, el Consell Comarcal de la Cerdanya duu a terme una consulta pública, a través del portal web, amb l’objectiu de recollir l’opinió dels ciutadans i organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma i en relació a l’elaboració del projecte L’ESPAI de prestació del servei de cura puntual per a infants dels 0 als 14 anys.

Per la posada en marxa d’aquest servei, el Consell Comarcal de la Cerdanya planteja l’establiment d’un sistema de copagament per a les famílies usuàries del servei per tal de posar en valor les accions, gestió i organització.

Forma de participació:

  • A través de la bústia de suggeriments de la seu electrònica del Consell Comarcal.
  • Adreçant un correu electrònic a l’adreça recepcio@cerdanya.org indicant en l’assumpte: “aportacions consulta prèvia odrenança de preu públic l’ESPAI”.
  • Adreçant una proposta escrita al Registre General del Consell Comarcal de la Cerdanya.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies