Inici E General E L’ESPAI CERDANYA

L’ESPAI CERDANYA

L’àrea de Serveis Socials i Atenció a les Persones, posa en marxa un nou projecte, L’Espai. Aquest projecte s’emmarca dins del programa de Temps per Cures desplegat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

L’espai és un projecte de canguratge a la Cerdanya per a infants i joves compresos entre els 4 mesos i els 14 anys, l’objectiu del qual és poder alliberar temps a les famílies i que els infants i joves puguin gaudir d’aquest temps en un espai lúdic.

Inicialment, el servei tindrà lloc a Puigcerdà en horari de dilluns a divendres de 17 a 20 hores i els dissabtes de 9:45 a 13:45 hores. Molt properament, però es desplegarà el servei de forma itinerant per diferents municipis de la comarca, en aquest cas, dins l’horari de tardes de dilluns a divendres.

Per poder utilitzar l’espai les famílies hauran de fer una preinscripció telemàtica a través d’un formulari. Un cop feta, l’equip de l’espai es posarà en contacte amb la família per poder formalitzar la inscripció de l’infant o jove.

 Les places son limitades i a l’hora de les admissions es tindrà en compte aquelles famílies que per la seva situació tinguin una necessitat més gran de temps de conciliació.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies