Inici E General E ANUNCI

ANUNCI

Emblema del Consell Comarcal De La Cerdanya

El Consell Comarcal de la Cerdanya va Acordar al Ple de data 26 d’octubre de 2022 el la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Plurimunicipal de la Cerdanya (POUP) en els seus apartats on es regulen els paràmetres relatius a la protecció del patrimoni edificat de la tipologia tradicional ceretana d’aplicació a tots els municipis que comprèn el pla.

El text de l’acord es podrà consultar al e-tauler de la corporació i l’expedient íntegre a les dependències de secretària del Consell Comarcal de la Cerdanya en horari d’oficina preestablert.


De conformitat amb, d’acord amb allò establert als articles 8.5 i 85 del TRLU i art. 23 del RLU, se sotmet a informació pública pel termini de d’un mes, a comptar des de l’endemà de la darrera publicació del present anunci en qualsevol dels Bolletins Oficials, diaris de premsa periòdica de més divulgació en l’àmbit comarcal  i en el web comarcal www.cerdanya.cat.

Puigcerdà, 04 de novembre de 2022

El president,

Isidre Chia Trilles

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies