Inici E General E S’obre el procés participatiu per a l’elaboració d’un Pla d’Habitatge de la Cerdanya

S’obre el procés participatiu per a l’elaboració d’un Pla d’Habitatge de la Cerdanya

El Consell Comarcal de la Cerdanya inicia un Pla d’acció amb l’objectiu de dissenyar actuacions que facilitin l’accés a l’habitatge a la comarca.

El Pla d’Habitatge de la Cerdanya, que s’impulsa des del Consell Comarcal i compta amb el suport de la Diputació de Lleida, té com a finalitat treballar per garantir el dret a l’habitatge, tenint en compte les diverses realitats que conviuen a la comarca i integrant el gran ventall d’aspectes que incideixen en aquest àmbit complex.

El treball comptarà amb dues fases diferenciades. Una primera part diagnòstica, que presentarà una anàlisi de la situació actual de l’habitatge a la comarca; i una segona part propositiva, on es detallaran els objectius, les estratègies i les actuacions concretes per a dur a terme durant els propers anys.

Per tal d’elaborar un Pla d’Habitatge que plasmi la realitat actual del territori de la manera més acurada possible, s’ha iniciat un procés participatiu que pretén incorporar la major part de veus possibles. El procés comptarà amb entrevistes individuals a agents clau de la comarca, amb un qüestionari obert a la ciutadania i diverses sessions participatives.

A dia d’avui, ja es pot participar responent el qüestionari, dirigit a totes les persones que tenen com a lloc de residència principal la Cerdanya. A més a més, el proper dimecres dia 1 de febrer a les 18:00 hores a la Sala de Plens del Consell Comarcal, es realitzarà una sessió participativa oberta a entitats i ciutadania, amb l’objectiu de debatre i recollir aportacions de les persones cerdanes que puguin nodrir aquest Pla d’Habitatge.

Us convidem a participar:

Qüestionari obert

Inscripció a la sessió participativa

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies