Inici E General E Nova convocatòria de Pressupostos Participatius Joves

Nova convocatòria de Pressupostos Participatius Joves

Cerdanya Jove torna a obrir una convocatòria de pressupostos participatius per a persones joves de la comarca de la Cerdanya

Cerdanya Jove obre la convocatòria per a presentar propostes al projecte Pressupostos Participatius Joves de l’any 2023.

El projecte va néixer amb la idea de fomentar la participació i implicació dels joves en les activitats comarcals, i consisteix en un concurs on els i les joves d’entre 16 i 30 anys poden presentar idees d’aquells projectes i activitats que els agradaria que es portessin a terme a la comarca, comptant amb un pressupost màxim disponible de 2.000 €.
Les propostes poden ser de qualsevol àmbit, sempre que compleixin la normativa de les bases que es poden consultar a la web https://cerdanyajove.cat/2020/12/29/pressupostos-participatius/.

Per presentar el projecte als pressupostos participatius ha de ser en grups d’entre 3 i 6 persones, i enviar el projecte abans del 3 de març al formulari de participació, que trobaran a la web.


El divendres 10 de març es farà una assemblea berenar on tots els projectes presentats que compleixin tots els requisits establerts en les bases, hauran de defensar-lo, per ser el projecte guanyador dels 2.000€.


Per escollir la proposta guanyadora d’entre totes les presentades, es farà una votació presencial, que començarà el dia de l’assemblea i s’allargarà fins el dia 24 de març a les 19:00 hores.

Podran votar totes les persones amb vinculació a la comarca nascudes entre els anys 1993 i 2009.
El principal punt de votació serà a l’oficina jove de la Cerdanya (Pl. Regne de Mallorca s/n baixos de Puigcerdà) de dilluns a divendres de 17:00 a 19:00 hores. De manera addicional es podrà votar durant l’hora del pati dels centres educatius de secundària (IES Pere Borrell i Escola Vedruna) els dies que s’anunciarà prèviament i als locals joves:


• Local jove de Martinet (Pl. Pere Serret, 1), el 15 de març de 16:30 a 18:30
• Local jove de Ger (Sala jove del Poliesportiu), el 16 de març de 17:00 a 19:00
• Local jove de Bellver (sala jove centre cívic Escoles Velles), el 23 de març de 17:00 a 19:00

El grup autor de la proposta més votada serà l’encarregat de tirar-la endavant, sempre amb l’ajuda i supervisió de les tècniques de Cerdanya Jove.

Els projectes que es van portar a terme en les passades edicions van ser un taller de ball K-pop, uns campaments “Off-line”, una gimcana d’obstacles “Cerdanya Prix” i la fira de medi ambient “Ecobellver”.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies