Inici E General E Desplegament de L’espai a la comarca

Desplegament de L’espai a la comarca

L’Espai és un servei de canguratge puntual per infants i joves compresos entre els 4 mesos i els 14 anys, que està emmarcat dins del programa de temps per cures desplegat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. A la Cerdanya es va posar en funcionament el passat mes de novembre de 2022 de la mà de l’Àrea de Serveis Socials i Atenció a les Persones del Consell Comarcal de la Cerdanya.

L’espai va començar el seu funcionament a la capital de la comarca, Puigcerdà. A partir del mes de març l’espai es desplegarà el servei itinerant en els municipis de Llívia, Ger i Alp un cop per setmana.

Els horaris de l’espai a partir del mes de març seran els següents:

• Puigcerdà:

o Dimarts, dijous i divendres de 16:30 a 20:00 hores
o Dissabte de 9:45 a 13:45 hores

• Alp:

o Dimarts de 16:45 a 20:00 hores
• Ger:

o Dimecres de 16:45 a 20:00 hores

• Llívia:

o Dilluns de 16:45 a 20:00 hores


Per poder utilitzar l’espai les famílies hauran de fer una preinscripció telemàtica a través d’un formulari. Un cop feta, l’equip de l’espai es posarà en contacte amb la família per poder formalitzar la inscripció de l’infant o jove.

Les places són limitades i a l’hora de les admissions es tindrà en compte aquelles famílies que per la seva situació tinguin una necessitat més gran de temps de conciliació.

Per a més informació sobre el servei us podeu dirigir o trucar a l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal: C Alfons I, 50-52. Tel: 972 14 13 13 durant el seu horari d’atenció, o bé adreçant-vos o trucant a l’Espai Puigcerdà, també durant el seu horari d’atenció: C Raval de les Monges, 23, 2a planta. Tel: 667 59 89 91

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies