Inici E General E Anunci sobre la consulta pública del servei del Banc d’Aliments Cerdanya del Consell Comarcal de la Cerdanya

Anunci sobre la consulta pública del servei del Banc d’Aliments Cerdanya del Consell Comarcal de la Cerdanya

D’acord amb allò que estableix l’article 133 de la Llei 39/2015, de 1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, amb l’objectiu de millorar la participació dels ciutadans en el procediment d’elaboració de normes i amb caràcter previ a l’elaboració d’un projecte de reglament, es duu a terme una consulta pública, a través del portal web del Consell Comarcal de la Cerdanya, amb l’objectiu de recollir l’opinió dels ciutadans i organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma i en relació a:

 • Situació a la que es vol aportar solució amb la iniciativa
 • Justificació de la necessitat de la norma
 • Objectiu de la futura norma
 • Possibles solucions alternatives regulatòries i no regulatòries

Els ciutadans, organitzacions i associacions que així ho considerin poden fer arribar les seves opinions i consideracions sobre els aspectes plantejats en el document durant el termini de 15 dies naturals a comptar des de l’endemà al de publicació del present anunci a la web de l’ens comarcal, mitjançant la seva presentació:

 • A través de la bústia de suggeriments de la seu electrònica del Consell Comarcal de la
  Cerdanya
 • Adreçant un correu electrònic a l’adreça recepcio@cerdanya.org indicant en
  l’assumpte: “Aportacions consulta prèvia reglament de funcionament del servei de Banc d’Aliments Cerdanya”.
 • Adreçant una proposta escrita al Registre General del Consell Comarcal de la Cerdanya

Pots consultar el projecte de reglament regulador del servei del Banc d’Aliments Cerdanya del Consell Comarcal de la Cerdanya aquí

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies