Inici E General E L’Oficina Jove subvencionarà part del curs de monitor/a de lleure

L’Oficina Jove subvencionarà part del curs de monitor/a de lleure

L’Oficina Jove de la Cerdanya subvencionarà part de la formació del curs de monitor/a de lleure infantil i juvenil. S’ofereix el curs en format presencial i intensiu de l’1 al 30 d’abril. La formació s’impartirà a través de l’escola dedicada a l’educació i el lleure, Escola lliure del sol i el preu serà de 200 € per alumne.

En aquest sentit, cal remarcar que el curs subvencionat per l’Oficina Jove és únicament el que es realitza en format presencial a la comarca de la Cerdanya, en el municipi de Ger.

La formació que rebran serà vivencial, amb metodologies que posen a les persones participants al centre i que permetrà aprofundir en el món de l’educació en el lleure amb una mirada crítica i transformadora.

El curs de monitor/a té com a principal objectiu preparar a l’alumnat per intervenir en el lleure infantil i juvenil i capacitar-lo per a l’organització, dinamització i avaluació d’activitats educatives adreçades a grups formats per persones amb edats compreses entre els 3 i els 18 anys en el marc de la programació general d’una entitat, projecte o servei.

Els requisits per accedir al curs són els següents:

  • Les persones matriculades han de ser majors de 18 anys en iniciar-se el curs.

Per més informació i inscripcions:

http://escolaelsol.coop/formacions/Curs-de-MONITOR-A-intensiu-primavera/2853/

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies