Inici E General E Actes dia de la Dona a la Cerdanya

Actes dia de la Dona a la Cerdanya

Avui 8 de març Dia Internacional de la Dona, des del Consell Comarcal de la Cerdanya amb col·laboració de l’Arxiu comarcal de la Cerdanya s’ha dut a terme l’acte institucional.

L’acte s’ha dut a terme a l’Arxiu on hi han assistit  una cinquantena de persones.

La primera part de l’acte ha sigut una taula rodona amb dones de la comarca, sota el títol “emprendre en femení” s’ha conversat de les oportunitats  de les dones a la Cerdanya i el futur immediat que veien a la comarca. A la taula hi ha participat; la senyora Dolors Tané, mestra de professió actualment jubilada, la senyora Montse Dolcet, empresària del món hoteler i presidenta d’empresariat Cerdanya, Clara Martín, emprenedora en tatuatges oncològics i Glòria Sirvent jugadora de l’equip sènior femení del Club Gel Puigcerdà. La taula ha estat moderada per la directora de l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya, la senyora Erola Simon Lleixà.

A continuació s’ha fet un reconeixement a la dona més gran de la comarca, la senyora Pilar Lázaro Porrera de Prullans de 103 anys. I un homenatge a l’Emma Roca i Rodríguez que ens va deixar el  juny de 2021.

Finalment, s’ha llegit el manifest institucional del dia a càrrec de conselleres del Consell Comarcal de la Cerdanya.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies