Inici E General E Adjudicació dels permisos de caça dins les reserves del Cadí i de Cerdanya-Alt Urgell

Adjudicació dels permisos de caça dins les reserves del Cadí i de Cerdanya-Alt Urgell

Aquest dijous 13 d’abril s’ha fet l’adjudicació dels permisos de caça dins de les Reserves Nacionals de Caça del Cadí i de Cerdanya-Alt Urgell. S’han adjudicat un total de 99 permisos d’Isard selectiu, isard trofeu i cabirol trofeu.
La gestió dels permisos de caça dins de les reserves del Cadí i de Cerdanya- Alt Urgell és necessària per a la regulació de les poblacions i per al manteniment correcte de la fauna existent a causa de la manca de depredadors naturals.
Les adjudicacions dels permisos es poden trobar a la web del Consell Comarcal de la Cerdanya https://www.cerdanya.cat/tramits/subhasta-de-caca/

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies