Inici E General E VIII CICLE DE XERRADES D’HISTÒRIA DE LA CERDANYA: “EXPLICA’M UNA HISTÒRIA

VIII CICLE DE XERRADES D’HISTÒRIA DE LA CERDANYA: “EXPLICA’M UNA HISTÒRIA

Enguany les xerrades del vuitè cicle “Explica’m una història!” han tingut una gran acollida de públic que ha omplert els tres dies la sala de l’arxiu per poder escoltar els historiadors Lluis Obiols, l’Erola Simon i en Pere Gifre, explicar noves històries de Cerdanya, nous descobriments i recerques.

Es poden recuperar les xerrades d’aquesta edició o les dels anys anteriors, accedint al canal de youtube de l’Arxiu Comarcal de Cerdanya:

Allà hi trobareu:

  • La Sagristia i Puigcerdà, 800 anys d’història per Lluís Obiols
  • Josep M. Martí Terrada (1837-1917) una vida dedicada a la modernització de la Cerdanya per Erola Simon
  • Morbo a Marsella! La pesta dibuixa la frontera cerdana (1720-1723) per Pere Gifre

El cicle “Explica’m una història!” està organitzat per l’Arxiu Comarcal de Cerdanya, l’àrea de cultura del Consell Comarcal de la Cerdanya i el Grup de Recerca de Cerdanya amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, el Departament de Cultura i l’Ajuntament de Puigcerdà.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies