Inici E General E Projecte transfronterer escoles i productors locals

Projecte transfronterer escoles i productors locals

El Consell Comarcal de la Cerdanya conjuntament amb el PAT Alim d’Aqui, s’ha creat un projecte transfronterer per donar a conèixer els productors locals dels territoris, a més de crear un intercanvi entre escoles de primària de l’Alta i la Baixa Cerdanya.
El projecte es desenvolupa amb unes jornades d’intercanvi transfronterer amb quatre classes d’escoles de la Baixa Cerdanya i quatre classes de l’Alta Cerdanya que tenen la modalitat d’escolarització bilingüe francès – català.

Durant l’intercanvi les escoles comparteixen activitats de foment i promoció del territori i una visita als productors rurals dels dos entorns, generant també un intercanvi cultural i lingüístic, ja que hi intervenen dos països i dues llengües diferents.
Les escoles que participen enguany en aquest projecte són: l’escola mare de Déu de Talló de Bellver de Cerdanya, l’escola Alfons I de Puigcerdà, l’escola Vedruna de Puigcerdà, l’escola Bac de Cerdanya d’Alp i l’escola Santa Cecília de Bolvir de la Baixa Cerdanya i les escoles d’Angostrina, Bourg-madame, Font-Romeu i Ur de l’Alta Cerdanya.

El projecte s’ha pogut dur a terme gràcies a la subvenció pluriennals Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l’Espai Català Transfronterer, i la col·laboració d’IDAPA.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies