Inici E General E Gran acollida del DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS- CERDANYA

Gran acollida del DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS- CERDANYA

El dissabte 13 de maig, la Cerdanya ha celebrat el Dia Internacional dels Museus amb la participació de tots els equipaments de la nostra comarca coordinats per Consell Comarcal amb el suport de l’institut d’Estudis ilerdencs de la Diputació de Lleida. La jornada ha vist com la resposta del públic ha estat excel·lent i com s’ha assolit l’important objectiu d’atraure i donar a conèixer als cerdans i cerdanes els museus que tenen a casa, perquè són espais de memòria i per tant de reconeixement propi i de presentació davant els altres. Així mateix, els visitants forasters han pogut conèixer la rica i diversa oferta patrimonial de la nostra comarca.

Volem agrair a totes les persones que han estat al davant de cadascun dels museus la bona feina feta en aquesta celebració i als ajuntaments el seu suport.

Foto: Centre dinterpretació EL PASÍS DELS ESTERREGALLS ( All, I sòvol), el passat dissabte 13 de maig de 2023.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies