Inici E General E Millora i manteniment de camins a 5 municipis de la Cerdanya

Millora i manteniment de camins a 5 municipis de la Cerdanya

El Consell Comarcal de la Cerdanya ha adjudicat les obres de millora i manteniment de camins per un valor de 503.005,44 €, dels quals 489.120,00 € seran finançats gràcies a la subvenció per a actuacions de millora i manteniment de camins de la xarxa veïnal i rural a les comarques de muntanya atorgada pel Departament Territori.

Les actuacions es duran a terme en diferents municipis de la comarca, tot atenent a les peticions dels ajuntaments cerdans, segons els criteris tècnics aprovats en Consell d’Alcaldies del 8 de juliol de 2022, aplicant una política de rotació municipal on cada any els beneficiaris són Ajuntaments diferents.


Els municipis seleccionats per aquesta anualitat són: Bolvir, Meranges, Montellà i Martinet, Prullans i Riu de Cerdanya.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies