Inici E General E Catàleg Talent Jove Cerdanya

Catàleg Talent Jove Cerdanya

El servei d’Ocupació Juvenil, de l’àrea de joventut del Consell Comarcal de Cerdanya, amb la voluntat de promoure la millora de l’ocupabilitat i l’emprenedoria de les persones joves de la comarca es porten a terme serveis i eines.

En aquest sentit, observant la manca d’espais per desenvolupar les activitats artístiques del jovent a la comarca, aquesta passada primavera es va fer una crida al talent artístic, amb la intenció de poder-ne fer un recull i publicar-lo per facilitar el contacte entre artistes i entitats organitzadores de la comarca.

Sovint sembla que no hi ha recursos artístics a la comarca, i anem a buscar aquest talent fora, però tenim un gran potencial desconegut,  per tal de corregir aquesta mancança hem creat aquest producte.

L’objectiu del catàleg és visibilitzar el talent jove de la comarca, esdevenint una eina de suport a les administracions locals i entitats organitzadores d’esdeveniments diversos perquè tinguin en compte aquests joves amb un contacte directe.

Podreu trobar el catàleg aquí

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies