Inici E General E Lliurament beques Mise en Place

Lliurament beques Mise en Place

El Consell Comarcal de la Cerdanya ha lliurat aquest matí 3 beques Mise en Place a alumnes de primer i segon curs del cicle formatiu de cuina i gastronomia.


El dilluns 13 de setembre de 2023 a la Sala d’actes del Consell Comarcal de Cerdanya, el President, Isidre Chia i Trilles i la Vicepresidenta i Consellera Benestar i Acció Social, Igualtat, Joventut i Gent Gran, Cristina Rotellà Lasheras, han fet lliurament dels diplomes de les beques Mise en Place per al curs 2023-24, als 3 alumnes becats. A aquest acte hi han assistit el professorat i l’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i Gastronomia de l’INS Pere Borrell de Puigcerdà.
Enguany es varen rebre 3 sol·licituds que complien els requisits establerts que corresponen a les 3 persones becades, dues de primer curs i una de segon a les quals se’ls ha atorgat la beca pel valor de la matricula del cicle.

Aquestes beques s’emmarquen en el Programa Referent d’Ocupació Juvenil que té com a objectiu la formació i ocupació dels joves entre 16 i 29 anys que resideixin a la Cerdanya i que malgrat tinguin vocació per cursar els estudis de Cuina i Gastronomia, presentin dificultats econòmiques per fer front al pagament de la matricula.

Les beques es varen crear amb la finalitat de respondre als següents objectius:
A curt termini:
• Promocionar el cicle formatiu de grau mitjà de cuina i gastronomia de la Cerdanya que fa l’INS Pere Borrell de Puigcerdà.
• Possibilitar l’accés al cicle formatiu de grau mitjà de cuina i gastronomia a aquelles persones que no en puguin assumir el seu cost.
A llarg termini:
• Oferir una millora qualitativa en l’ocupació al territori, que sigui estable en el temps i que proporcioni expectatives de futur exitoses pels residents a la Cerdanya.
• Contribuir a que la comarca esdevingui una referència gastronòmica innovadora i alternativa.
• Valoritzar el sector de la gastronomia i la restauració al territori.

Requisits per accedir a la convocatòria
Han pogut sol·licitar la beca l’alumnat que reuneix els següents requisits:
• Jove entre 16 i 29 anys en el moment de sol·licitar la beca.
• Residir a Cerdanya (com a mínim els darrers 2 anys).
• Demostrar una renda familiar inferior a l’establerta.

Termini
El termini per sol·licitar les beques va ser del 11 de maig al 7 de juny de 2023.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies