Inici E General E Sessió extraordinària urgent del Ple del Consell Comarcal de la Cerdanya

Sessió extraordinària urgent del Ple del Consell Comarcal de la Cerdanya

El Consell Comarcal de la Cerdanya, ha celebrat el dimarts 19 de setembre a les 20:00 hores a la sala de plens del Consell Comarcal de la Cerdanya una sessió extraordinària urgent del ple del consistori.

El punt 6 de la sessió tractava de donar compte al ple de la sortida de la consellera Irene Vidal Perea del Grup Comarcal d’ERC-AM i de la seva condició de consellera no adscrita. Dita consellera va manifestar amb una instància a l’ens la seva voluntat de ser consellera no adscrita, abandonant el grup comarcal d’ERC-AM per discrepàncies amb la direcció comarcal del partit.

Tal com marca l’Article 25 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre el president ha de donar compte al Ple de la constitució dels grups polítics i qualsevol alteració que se’n pugui produir; i d’acord amb els articles 73.3 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora del règim local i 23 i 24 del Reglament d’Organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, el President del Consell Comarcal de la Cerdanya, Isidre Chia Trilles, i de la petició al ple de la sortida de la Consellera Irene Vidal Perea del Grup Comarcal d’ERC-AM a la nova atribució de consellera no adscrita del Consell Comarcal de la Cerdanya.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies