Inici E General E COMBINA I MOU-TE

COMBINA I MOU-TE

Des del Consell Comarcal de la Cerdanya conjuntament amb l’Ajuntament de Prats i Sansor hem preparat una activitat familiar el dissabte 30 de setembre emmarcada dins de la setmana de la mobilitat sostenible i la setmana europea de l’esport, les dues impulsades per la Unió Europea.

Combina i mou-te té l’objectiu  de fomentar l’ús de la bicicleta, com mitjà de transport saludable per als desplaçaments a la comarca. 

La jornada s’inicia amb unes rutes amb bicicletes des de diferents punts de la comarca fins al municipi de Prats. Un cop allà s’han organitzat dues activitats:

  • circuit de bici cronometrat
  • caminada popular.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies