Inici E General E MILLORES INSTAL·LACIONS CONSELL COMARCAL DE LA CERDANYA

MILLORES INSTAL·LACIONS CONSELL COMARCAL DE LA CERDANYA

Al llarg de l’any el Consell Comarcal de la Cerdanya té cura dels edificis fent obres de manteniment i millora.

Gràcies a la subvenció del fons econòmic extraordinari de la Diputació de Girona 2023, de 29.083,69€ s’han pogut dur a terme diferents obres de manteniment i millora dels edificis del Consell Comarcal de la Cerdanya al llarg d’aquest any.


Les actuacions que s’han dut a terme aquest any: restauració de la porta del Consell Comarcal, el semàfor i pilona d’entrada de l’edifici principal del Consell Comarcal i la millora de la il·luminació dels despatxos dels tècnics, amb noves llums.

Pilona i semàfor d’entrada
Restauració porta entrada
Millora de llums en els despatxos dels tècnics del Consell

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies