Inici E General E Premis als millors treballs sobre cooperativisme i economia social dels instituts de la província de Lleida

Premis als millors treballs sobre cooperativisme i economia social dels instituts de la província de Lleida

Els premis estan dirigits als estudiants de 4rt d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior dels centres de la província de Lleida

La Universitat de Lleida, l’Ateneu Cooperatiu de Ponent (Ponent Coopera), l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i La Fundació Roca i Galès convoquen els Premis als millors treballs sobre cooperativisme i economia social dels instituts de la província de Lleida.

Aquests premis tenen com a objectiu promoure i reconèixer treballs enfocats a la recerca en el camp de l’economia social i cooperativa a la província de Lleida.

Els premis distingeixen tres categories:

  • Premi al millor treball grupal de secundària sobre cooperativisme per l’alumnat de 4rt d’ESO.
  • Premi al millor treball de recerca sobre cooperativisme per l’alumnat de Batxillerat.
  • Premi al millor treball de projecte sobre cooperativisme per l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.

Es valoraran els treballs originals i referits al cooperativisme actual a la Província de Lleida, que per la seva importància, originalitat, implicacions o aportacions mereixen ser reconegudes especialment.

Els treballs han d’haver estat supervisats per una professora o tutora de la institució educativa on estigui matriculat l’alumne/a, d’acord amb la normativa dels centres respectius.

El premi consistirà en un val de compra valorat en 200 € (vals de compra de l’economia social i solidària de la província de Lleida) pel millor treball en cada categoria.

A més, el centre educatiu al qual pertanyin els/les alumnes premiades rebrà un premi en vals de compra valorat en 100 €, una subscripció anual gratuïta a la Revista Cooperació Catalana i un exemplar de les dues últimes biografies de cooperativistes editades per la FRG.

Els centres educatius dels autors/es dels treballs que quedin en segona i tercera posició rebran una subscripció anual gratuïta a la Revista Cooperació Catalana i un exemplar de les dues últimes biografies editades per la FRG.

Es podran presentar candidatures fins el 31 de juliol de 2024. Els treballs s’han d’enviar per correu electrònic a premis@rocagales.cat i a l’Ateneu cooperatiu corresponent:

A)  educacio@ponentcoopera.cat pels treballs provinents de centres de les comarques de la Segarra, l’Urgell, el Pla d’Urgell, Les Garrigues, el Segrià o la Noguera.

B)  ateneu@acapa.cat pels treballs provinents de centres de les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alta Ribagorça, L’Alt Urgell, La Cerdanya o el Conselh Generau d’Aran.

BASES PREMIS SECUNDÀRIA 2023

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies