Inici E General E Millora i manteniment de camins

Millora i manteniment de camins

El Consell Comarcal de la Cerdanya ha finalitzat les obres de millora i manteniment de cinc camins de la Cerdanya del Pla d’Actuació a la Xarxa Veïnal de la Cerdanya. El Consell Comarcal de la Cerdanya des de l’any 1990 està realitzant el Pla d’Actuació a la Xarxa Veïnal de la Cerdanya. Aquest pla consisteix en la millora, arranjament i la pavimentació de camins que donen accés als nuclis de la comarca.
Per tal de poder dur a terme aquestes actuacions a tots els municipis de la comarca, atenent que tots tenen peticions, en el Consell d’Alcaldies del 8 de juliol de 2022 es van aprovar els criteris tècnics per aplicar una política de rotació municipal on cada any els beneficiaris de la millora són Ajuntaments diferents.
El Consell Comarcal de la Cerdanya, aquest 2023 ha adjudicat les obres de millora i manteniment de cinc camins per un valor de 503.005,44 €, dels quals 489.120,00 € han estat finançats gràcies a la subvenció per a actuacions de millora i manteniment de camins de la xarxa veïnal i rural a les comarques de muntanya atorgada pel Departament Territori i els 13.885,44 € restants han estat finançats per l’Ajuntament de Bolvir.

Els camins que s’han millorat aquest any:

Bolvir: Camí de Bolvir a Talltorta (Tram cementiri – Camí Vell d’Alp a Puigcerdà)

Meranges: Camí de Meranges a Éller

Montellà i Martinet: Camí de Martinet a Estana

Prullans: Camí de Prullans a la N-260 pel càmping

Riu: Camí vell de Riu a Bellver (Tram- TM Riu)

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies