Inici E General E Coneix els projectes emprenedors de la Cerdanya

Coneix els projectes emprenedors de la Cerdanya

L’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Cerdanya, ha organitzat pel proper dilluns 20 de novembre de 2023 una jornada per donar a conèixer projectes emprenedors de la Cerdanya als representants dels Ajuntaments cerdans.


L’any 2022 l’àrea de promoció econòmica de l’ens va crear l’escola d’emprenedoria amb l’objectiu de dotar de recursos a les persones emprenedores i al teixit empresarial de la comarca per acompanyar-los i assessorar-los en el que els calgui. També té l’objectiu de crear xarxa per establir sinergies i compartir experiències del territori.


Aquesta jornada és l’activitat de l’escola d’emprenedoria del mes de novembre d’enguany, una molt bona oportunitat per poder apropar els projectes emprenedors que tenim a casa, conèixer què fan i qui hi ha al darrere per així tenir en compte el talent local a l’hora de proposar activitats als diferents municipis.


La jornada es durà a terme al local social de Prats i Sansor el dilluns 20 de novembre de 10 a 14 hores.


Jornada Organitzada pel Consell Comarcal amb el suport del Departament d’Empresa i Treball i Xarxa empren; finançada per la Diputació de Lleida, Promoció econòmica, transformació econòmica i Global Lleida.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies